All for Joomla All for Webmasters

Θέσεις / Αρχές

"Πιστεύοντας ακράδαντα στην αρχη πως αν δεν διεκδικήσεις αυτά που σου αξίζουν, θα χάσεις κι αυτά που ήδη έχεις."

Άλλωστε, δεν είναι τυχαία η δήλωση που είχε κάνει ο Γερμανοεβραίος Κίσινγκερ σχετικά με την Ελλάδα: " Ο Ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι' αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ δηλαδή να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητα του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας ενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή κτλ." Άτομα σαν κι αυτόν θα έπρεπε να έχουν δικαστεί.

Βρισκόμαστε σε μια χώρα χρεοκοπημένη, που σιγά-σιγά βουλιάζει όλο και πιο βαθιά, δίχως τέλος, δίχως σταματημό...

 1. Παρακάτω εκτίθενται ορισμένες θέσεις, οι οποίες πιστεύουμε ότι απηχούν τις απόψεις μεγάλου μέρους του Ελληνικού λαού. Μετανάστες που είτε εισήλθαν νόμιμα, είτε παράνομα στη χώρα, αν προβούν στη διάπραξη σοβαρών εγκλημάτων όπως ενδεικτικά ληστείες, κλοπές, βιασμούς, ναρκωτικά, δολοφονίες, θα διατάσσεται πάραυτα η απέλαση τους από τη χώρα και θα απαγορεύεται η επάνοδος τους σε αυτήν.
 1. Όσον αφορά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, προτείνουμε η διεξαγωγή τους να γίνεται μόνιμα στην Ελλάδα, την χώρα από τους οποίους γεννήθηκαν και ξεκίνησαν. Να αξιοποιηθούν, επιτέλους, τα στάδια, τα γήπεδα και όλες αυτές οι εγκαταστάσεις που κατασκευάστηκαν για τη φιλοξενία και τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων.
 1. Θεωρούμε πως δεν είναι καθόλου ορθό και ηθικά επιτρεπτό να χορηγείται σύνταξη ή εφάπαξ πριν τα 60 χρόνια. Κατακρίνουμε και στηλιτεύουμε διπλές, τριπλές πολλαπλές παράλληλες συντάξεις, κατοχύρωση βουλευτικής σύνταξης και άλλων προκλητικών και ερεθιστικών προνομίων που δίδονται και χορηγούνται σε συγκεκριμένες ομάδες ατόμων, στη στιγμή που η πλειοψηφία των Ελλήνων πένεται και καταβάλει τα μέγιστα ακόμα και για την επιβίωση της.
 1. Όσον αφορά τα εξωτερικά θέματα της χώρας και της πατρίδος μας, οφείλουμε και πρέπει να έχουμε μία, ενιαία, δυνατή και ηχηρή φωνή. Δεν πρέπει να μας διασπάνε και να μας χωρίζουν. Είναι γνωστή η αρχή τους "Διαίρει και βασίλευε...". Όλοι μαζί ενωμένοι θα αντισταθούμε και θα αντιδράσουμε στα μέτρα κατά των Ελλήνων. Θέλουμε ένα Κράτος Δικαίου, ένα Κράτος για το Έθνος, ένα Κράτος για τους Έλληνες.
 1. Όλοι οι μεγαλοοφειλέτες του κράτους που οφείλουν εκατομμύρια ευρώ στα Δημόσια Ταμεία πρέπει να εντοπιστούν, να ελεγχθούν και να επιστρέψουν τα ως άνω χρηματικά ποσά. Άλλως να κατασχεθούν και να δημευθούν οι περιουσίες τους και να αναζητηθούν ποινικές ευθύνες.
 1. Η ληστρική φορολογία των Ελλήνων, τα δάνεια και κάρτες των τραπεζών, οι επιδρομές των εισφορών των ασφαλιστικών ταμείων, όλα αυτά έχουν πλέον γίνει ασήκωτα για το μέσο Έλληνα φορολογούμενο.
 1. Μείωση του οφειλόμενου κομίστρου και κατάργηση πολλών από των Σταθμών Διοδίων στο Εθνικό Δίκτυο της Εθνικής Οδού. Το οδικό δίκτυο φτιάχτηκε για τους Έλληνες , από χρήματα των Ελλήνων, τα οποία έτσι κι αλλιώς πληρώνουν ετησίως από το Τέλος Οχημάτων. Είναι αντισυνταγματική η καθημερινή ληστρική είσπραξη των υπέρογκων τελών και κομίστρων που καλούμαστε να πληρώσουμε για τη διέλευση μας στο Εθνικό δίκτυο.
 1. Λέμε όχι στην μισθολογική αύξηση των Δικαστικών Λειτουργών, των πολιτικών Διευθυντών και οποιουδήποτε άλλου υψηλά ιστάμενου, σε μια περίοδο βαθιάς οικονομικής κρίσης και ύφεσης. Όχι στην υπερβολική προστασία και συνοδεία πολιτικών προσώπων από αστυνομικούς, καθώς και οι υπόλοιποι πολίτες χρήζουν ιδιαίτερης προστασίας.Μείωση των Βουλευτών και οχί μείωση των συντάξεων.
 1. Λέμε όχι στην μετανάστευση των Ελλήνων σε τρίτες χώρες. Εδώ είναι η πατρίδα μας. Οφείλουμε να την στηρίξουμε και να μας στηρίξει. Δε θα πρέπει το νέο δυναμικό της χώρας, η νέα γενιά να εγκαταλείπει την Πατρίδα. Δημιουργία θέσεων εργασίας και προτεραιότητα στους νέους εργαζομένους και ενδυνάμωση της εγχώριας αγοράς εργασίας.
 1. Είμαστε κατά της παραβίασης του Ελληνικού Εδάφους από Τουρκικά αεροσκάφη κλπ. και θα λαμβάνονται ανάλογα μέτρα ως αντίποινα. Η Τουρκία παραποιεί ακόμα και την Ιστορία. Δεν αναφέρει ρητά πως δεν διεκδικεί Ελληνικά εδάφη και νησιά. Πως μπορεί να υπάρξει ελληνοτουρκική φιλιά και καλές σχέσεις όταν ο άλλος κοιτάζει να σ εκμεταλλευτεί και να αμφισβητεί συνεχώς την εδαφική σου ακεραιότητα και κυριαρχία; Διεκδικούμε από την Τουρκία ενοίκια για τις καταληφθείσες κατοικίες από το 1916 και μετά.
 1. Στηρίζουμε και πιστεύουμε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Ελλάδα δεν είναι μόνον η Αθήνα. Πολλά από τα Υπουργία θα μετεγκατασταθούν σε όλη την υπόλοιπη επικράτεια.
 1. Ο Όλυμπος και η ευρύτερη περιοχή του Ολύμπου θα πρέπει να προστατευτούν και αξιοποιηθούν τουριστικά. Είναι ένα ιδιαίτερο και ιδιάζον τουριστικό και όχι μόνο σημείο αναφοράς όχι μόνον για τον Έλληνα αλλά και για κάθε λάτρη του Ελληνικού Πολιτισμού. Ως εκ τούτου ο Όλυμπος θα πρέπει να αξιοποιηθεί έναντι αντιτίμου, με τα έξοδα να πηγαίνουν σε υπερσύγχρονα συστήματα πυρόσβεσης και προστασίας της περιοχής, όπως επίσης και στην ίδρυση ενός Μυθολογικού Μουσείου των 12 Θεών. Θα πραγματοποιείται έλεγχος  για την εισχώρηση των ατόμων και θα υπάρχει μια μικρή εισφορά από ένα εώς τρία ευρώ,για την συντήρηση  του Ολύμπου και την προφύλαξη αγρίων ζώων.
 1. Στόχος είναι να γίνει η Ελληνική γλώσσα, Γλώσσα Διεθνής, και να ομιλείται από εκατομμύρια κόσμου σε όλη τη γη. Μείζονα θέση μας είναι η προώθηση της διδασκαλίας της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας σε όλο τον κόσμο σε κάθε πολιτισμό, έτσι ώστε να γίνει η κύρια γλώσσα πολλών χωρών και λαών.
 1. Είμαστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε πράξεις κατά των Ελληνικών και Θρησκευτικών Συμβόλων μας. Θα θεσπίσουμε αποτρεπτικές ποινές για τους τελέσαντες τα ως άνω ιδιάζοντα αδικήματα. Ανάλογη αντιμετώπιση και μεταχείριση θα έχουν και όσοι αναλαμβάνοντας δημόσια θέση ή αξίωμα προβαίνουν σε πράξεις προδοτικές κατά της Ελλάδος και αντιστρατεύονται τα συμφέροντά της. Δεν θέλουμε οι εκπρόσωποι και αντιπρόσωποι του λαού μας να είναι ενταγμένοι και μέλη σε Μασονίες, Στοές, Τάγματα, Λέσχες, Οργανώσεις.Το κόμμα μας είναι κάθετο σε τέτοιες οργανώσεις.
 1. Ζητάμε την φορολογία από την Εβραική κοινότητα από το 78 .
 1. Η ανεξαρτησία και η αυτονομία είναι από τους βασικούς μας στόχους. Οφείλουμε να φτιάξουμε και να έχουμε τη δική μας βιομηχανία μεταφορικών μέσων. Από απλές μηχανές , τρακτέρ, αγροτικά, λεωφορεία, μέχρι αεροπλάνα. Έτσι θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και θα αναπτυχθεί η οικονομία.
 1. Διεκδικούμε την άμεση αναγνώριση Ελληνικής Μειονότητας στην Τουρκία και την άμεση αποκατάσταση των δικαιωμάτων της.
 1. Ζητάμε πίσω εώς και σήμερα τις αποζημιώσεις από την Γερμανία και τα άλλα κράτη.
 1. Zητάμε τις αποζημειώσεις  από την Γερμανία, από την Βουλγαρία και από τα υπόλοιπα Κράτη.
 1. Η μνημονιακές πολιτικές των τελευταίων ετών έχουν οδηγήσει την χώρα σε τέλμα. Απαιτούμε την κατάργηση πάσης φύσης μνημονίων και συμφωνιών που δυσχεραίνουν ακόμα περισσότερο την ήδη βαριά κατάσταση των Ελλήνων. Επιστροφή σε Εθνικό νόμισμα και απελευθέρωση από την Ευρωπαϊκή αγχόνη.
 1. Η εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου της χώρας μας, των κοιτασμάτων πετρελαίου και των χρυσορυχείων θα επιφέρει επιπλέον οφέλη στη χωρά πέραν του πλουτισμού, θέσεων εργασίας και στήριξη της Ελληνικής περιφέρειας.
 1. Το μέγα πρόβλημα των αιωνίων φοιτητών θα πρέπει, επιτέλους, να πάψει και αν εκλείψει. Θέσπιση Ν + Ν/2 έτη φοίτησης για όλους. Μετά το πέρας των ετών οι φοιτητές που δεν κατόρθωσαν να πάρουν πτυχίο θα διαγράφονται αυτόματα.
 1. Θέσπιση ειδικού διπλώματος οδηγικής συμπεριφοράς για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας. Από τη μία κίνητρο για τα παιδιά η επιβράβευση και ο έπαινος κι από την άλλη η καλλιέργεια σωστή παιδείας των παιδιών είτε κινούνται με τα πόδια, είτε με ποδήλατο, είτε με μηχανοκίνητο όχημα.Θα υπάρχει ειδική εκπαίδευση από τροχονόμο ,θα μαθαίνουν τον κώδικα σωστής συμπεριφοράς,και θα υπάρχει επιβράβευση.Επίσης θα μαθαίνουν για την ανακύκλωση .
 1. Πολιτικοί όπως η κα Ρεπούση ή ο κος Φίλης, με ανθελληνικές θέσεις και δημόσιες τοποθετήσεις θα πρέπει να διατάσσεται η άμεση απέλαση τους και η στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων.
 1. Να διεξάγονται συχνότερα δημοψηφίσματα.
 1. Θεσμοθέτηση μέγιστης διάρκειας θητειών βουλεύτων.
 1. Μείωση αριθμού βουλευτών
 1. Κατάργηση κρατικής χρηματοδότησης κομμάτων
 1. Αξιοκρατία ,εργασία και ασφάλεια.
 1. Περιορισμός αριθμού βουλευτών.
 1. Ταβάνι στις βουλευτικές θητείες .
 1. Χρηματοδότηση κομμάτων από ιδιώτες.
 1. Ασυμβίβαστο υπουργού-βουλευτή.
 1. Αναγνώριση των Ποντίων από όλη την Εθνική κοινότητα.,και όποιος δεν το δέχεται θα έχει κίτρινη κάρτα
 1. Όλοι οι απανταχού της Γης Έλληνες από την Αυστραλία, Λατινική Αμερική, Αφρική μέχρι την Ευρώπη, σύσσωμοι και ενωμένοι προχωράμε μπροστά. Επίσης, ζητάμε επίσημη αναγνώριση από την Διεθνή Κοινότητα της Γενοκτονίας των Ποντίων και για την επίτευξη του στόχου αυτού σας θέλουμε όλους δίπλα μας όλους τους απανταχού Έλληνες και ιδιαίτερα τους Μικρασιάτες, Θρακιώτες Πόντιους και Έλληνες πρόσφυγες.

 

Πιστεύουμε στην Μεγάλη Ελλάδα και διεκδικούμε ότι της ανήκει.

 

Είναι βέβαιο πως αν δεν διεκδικήσεις αυτά που σου αξίζουν ,θα χάσεις και αυτά που ήδη έχεις…

 

Θυμάμαι τις ρίζες μου, τα τραγούδια, τις παραδόσεις, τα ήθη και έθιμα αυτού του λαού που κατέστρεψαν. Μέσα από τις στάχτες στάθηκε όρθιος και συνέχισαν τη ζωή τους όσοι σώθηκαν.

 

Μνήμες πολλές και αλησμόνητες πατρίδες δεν ξεχνιόνται...